Sneldienst Loenhout

Heeft u dringend een ontstopper nodig? Wij zijn 24 op 7 beschikbaar voor alle ontstoppingen, rioleringswerken, camera- en geurinspecties. Bel ons op voor een snelle oplossing op 0484 54 62 75. Al meer dan 15 jaar staat Ceulemans voor professionele en kwalitatieve ontstoppingsdiensten en rioleringswerken. Gedurende deze periode hebben wij onze kennis steeds uitgebreid en extra ervaring vergaard met talloze projecten in Lier en omstreken...

Wij beschikken over geavanceerde en moderne apparatuur waarmee wij u altijd op een professionele en efficiënte manier van dienst kunnen zijn. Spoedontstoppingen Ceulemans bestaat uit een jong en dynamisch team dat er zijn specialiteit van heeft gemaakt elk probleem aan de riolering op een professionele manier te kunnen oplossen.

Rioleringen groot of klein?

Geen rioolbreuk of -renovatieproject is té complex voor ons. Onze spoeddienst staat altijd vertrekkensklaar. Het probleem wordt opgespoord met behulp van moderne apparatuur zodat de oplossing nooit lang op zich laat wachten. Rioleringswerken worden steeds met de grootste zorg uitgevoerd zodat u op beide oren kunt slapen.

Rioleringswerken vragen expertise en precisie. Er zelf aan beginnen? Geen goed idee. Want loopt het fout dan raken uw riolen in een mum van tijd opnieuw verstopt. Laat uw rioleringswerken daarom over aan Ceulemans. En doe het snel: want hoe langer u wacht, hoe groter het probleem wordt.

Ontstoppingen

De oorzaak van een verstopping kan divers zijn. Buitenshuis bijvoorbeeld door ingroei van boomwortels in uw afvoerbuizen, lichte verzakkingen van uw huis, grondwerken, te zware belasting door verkeer, te veel bladeren in de regenpijp...

Een verstopping kan in elke leiding voorkomen; oud of nieuw, of het nu afvoer van het bad, lavabo of gootsteen is, maakt niet uit. Vuil, vet, haren en zeepresten zetten zicht vast aan de binnenkant van de leidingen. Dat maakt de doorstroming moeilijker en uiteindelijk raken de leidingen verstopt.

Binnen het uur kunnen wij de klus klaren. Voor ons is vakmanschap een meesterschap. Wij werken uitsluitend met het beste materiaal om zo een perfecte service te kunnen aanbieden.

Camera- en geuronderzoek

Voor het uitvoeren van rioleringsinspecties beschikt Ceulemans over een uitgebreid gamma camera's.

Deze camera's laten toe ongeveer alle types rioleringen, zowel particuliere afvoeren, bedrijfsrioleringen als openbare rioleringsstelsels en huisaansluitingen visueel te inspecteren.

Doe een beroep op ons machinaal geuronderzoek om alle barsten en lekken op te sporen. Met een speciaal toestel op uw afvoer gaan we rook door uw leidingen blazen. Als we die rook binnenshuis zien verschijnen, weten we meteen waar die vervelende geurhinder vandaan komt. Soms gaat het om een versleten afvoerleiding, soms om een stevige barst of lek. Ook ruikt men het niet elke dag (bij verandering van weer) toch legt men het probleem bloot.

0
0
0 %
0

Ceulemans verlost u van uw verstropte leidingen!

Geef ontstopping geen kans, bel Ceulemans!