Onze Diensten

Niet alleen voor snelle interventies zijn wij te bereiken. Ook complexe werken en minder complexe werken voeren wij uit. Voor meer informatie of een offerte stuur ons een mailtje!Leiding verstopt?

Afvoer reinigen

Een verstopte afvoer is waarschijnlijk één van de meest voorkomende problemen. Het is een simpel en klein probeel, dat voor grote hinder kan zorgen, als het niet snel verholpen word.

Herstelling leidingen

Beschadigde leidingen zijn als dominosteentjes, wanneer de eerste neergaat, volgend de andere snel. Wij herstellen de boosdoener snel en nauwkeurig, voor u met serieuze problemen zit.

Cameradetectie

Hoe kunnen we zo snel en direct werken, zonder fouten te maken? We gebruiken cameradetectie technologie om jouw probleem te bepalen, voordat we nog maar één concrete actie ondernemen. Dit maakt het voor ons mogelijk zo efficiënt als een chirurg tewerk te gaan.

Last van een rare geur?

Geuronderzoek

Om een onaangename geur te verhelpen, moeten we eerst weten wat die veroorzaakt. De geur is namelijk een gevolg van een groter probleem. Met onze professionele aperatuuur, traceren wij de bron van dit probleem. Zo kunnen we vervolgens doelgericht en snel tewerk gaan.

Reukhinder verhelpen

Problemen aan uw riolering of afvoer kunnen soms een misselijkmakende stank creëren. Dit maakt sommige kamers of zelfs uw hele huis ontoegankelijk. PRoblemen als dit wil u snel opgelost hebben.

Herstelling beerput

Wanneer u te lang heeft gewacht om een probleem aan uw leidingen op te lossen, kan dit schade aan uw beerput veroorzaken. Uw beerput kan ook schade oplopen door ouderdom. Wat de oorzaak ook is, de oplossing is Onstoppingen Ceulemans. We doen dit door uw huidige beerput te herstellen, of simpelweg een nieuwe te plaatsen, telkens volgens de huidige normen.

Problemen met de riolering?

Riolering ontstoppen

Je riolering is verstopt, en opeens leef je alsof het twee eeuwen geleden is. Daarom is dit een probleem dat je snel opgelost wil hebben, zodat je zo snel mogelijk weer met je normale leven voort kan. Wij zoeken steeds de meest efficiënte manier om uw probleem op te lossen.

Riolering herstellen of renoveren

Of uw riolering nu aan herstelling toe is omwille van omstandigheden, of gewoon door veroudering, wij maken ze weer zo goed als nieuw. Van terracotta tot pvc, wij herstellen elke riolering, zonder een boeltje te maken van de hele omgeving er rond.

Onderhoud riolering

Voorkomen is beter dan genezen. Zelfs wanneer u uw rioleringswerken laat uitvoeren door vakmensen, blijft het een hele onderneming. Gelukkig is dit makkelijk te voorkomen met een jaarlijks onderhoud van je riolering.

Ceulemans verlost u van uw verstropte leidingen!

Geef ontstopping geen kans, bel Ceulemans!